Jak můžu začít prodávat své umění jako NFT?
Chtěl bych se zeptat, jak vůbec začít s prodejem svých uměleckých děl jako NFT. V poslední době jsem slyšel hodně o tom, jak se lidé stávají úspěšnými umělci díky digitálním tokenům a různým blockchain platformám. Přemýšlím o tom, že bych chtěl zkusit prodávat nějaké své ilustrace nebo grafiky, ale vůbec nevím, jak na to. Jaké platformy jsou nejlepší pro začátečníky? A co je vlastně potřeba udělat pro to, abych mohl své dílo přetvořit na NFT? Slyšel jsem o mintování a různých poplatcích, ale nejsem si jistý, jestli to zvládnu. Mám také obavy ohledně toho, jak propagovat své NFT, abych je mohl prodat. Nechci být zklamaný, když do toho investuji čas a peníze. Jaké jsou nejlepší tipy pro marketing mých digitálních děl? A je důležité mít nějakou komunitu nebo sledovatele před tím, než začnu prodávat? Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké rizika nebo úskalí, na která bych si měl dávat pozor. Rád bych slyšel od lidí, kteří už s tím mají zkušenosti a mohli by mi poradit. Každá rada a zkušenost by mi mohla hodně pomoci, takže budu vděčný za jakékoli informace!