Jak začít investovat do NFT? Jaké jsou první kroky?
Chtěl bych se zeptat na to, jak vlastně začít investovat do NFT. Slyšel jsem, že je to teď hodně populární a že se v tom dá hodně vydělat, ale nevím, kde začít. První krok by měl být asi vytvoření peněženky, že jo? Jakou peněženku byste doporučili? A co nějaké burzy nebo platformy, kde se dají NFT koupit? Je jich hodně, takže jak si vybrat tu správnou? Vždycky jsem slyšel o OpenSea, ale co třeba Rarible nebo Foundation? Je tam nějaký rozdíl? Dál se mi zdá zajímavé, že existuje spousta různých typů NFT - umění, hudba, herní předměty... Jak mám vědět, do čeho se vyplatí investovat? Je dobré sledovat trendy nebo se řídit intuicí? Taky bych chtěl vědět, jestli je potřeba mít nějaké technické znalosti k tomu, abych mohl začít. Co když vůbec nerozumím tomu blockchainu a kryptoměnám? Mám vůbec šanci zainvestovat do NFT a uspět v tom? A co s tím pak dělat? Jak prodat NFT, když už ho budu mít, a na co si dát pozor? Je něco, co bych měl vědět předtím, než se do toho pustím? Všude se mluví o rizicích a podvodech. Jak si mohu být jistý, že nedám peníze za něco bezcenného? Byl bych rád za jakékoli rady a tipy od někoho, kdo už má zkušenosti. Děkuju!