Charts.cz/Fórum/Které kryptoměny by mohly nejvíc narůst do roku 2025?

Které kryptoměny by mohly nejvíc narůst do roku 2025?

Zajímalo by mě, jaké máte názory na kryptoměny, které by mohly do roku 2025 výrazně narůst. Jsem v tomhle světě nováček, ale slyšel jsem spoustu příběhů o tom, jak lidé přišli k velkým ziskům díky správné volbě investic do kryptoměn. Uvažoval jsem o několika známých jménech jako je Bitcoin a Ethereum, ale co další altcoiny? Například, co říkáte na Cardano nebo Solana? Myslíte si, že mají potenciál? A co další projekty zaměřené na DeFi nebo NFT? Rád bych slyšel vaše názory na to, co považujete za zajímavé perspektivy. Může být i nějaká méně známá kryptoměna, která by mohla překvapit a přinést zajímavé zisky? Jaký je váš pohled na trh s ohledem na aktuální trendy a technologické inovace? Budu vděčný za jakékoli tipy nebo analýzy, které mi pomohou udělat lepší rozhodnutí v oblasti investování do kryptoměn.

135 slov
1.4 minut čtení
24. 3. 2023
Lukáš Maleček
Lukáš Maleček

Když se díváme na kryptoměny do roku 2025, tak je dobré mít na paměti, že trh je hodně volatilní. Bitcoin a Ethereum jsou jasné volby, ale určitě stojí za to prozkoumat i altcoiny. Cardano vypadá dobře, protože má silný tým a solidní technologii. Solana taky roste rychle, zvlášť v DeFi a NFT prostoru, což by mohlo přitahovat investice.

Pak jsou tu další projekty jako Polkadot nebo Chainlink, které se zaměřují na interoperabilitu a smart kontrakty. Méně známé kryptoměny jako Avalanche nebo Tezos by taky mohly překvapit, protože mají zajímavé koncepty.

Je třeba se dívat i na trendy jako decentralizované finance (DeFi) a tokenizaci umění (NFT), kde můžeš najít zajímavé příležitosti. Celkově se soustřeď na technologii a tým za projektem, to často ukazuje na budoucí úspěch.

125 slov
1.3 minut čtení
21. 1. 2023
Dominik Vítek
Dominik Vítek

Jo, to je dobrá otázka. Já bych se taky díval na Bitcoin a Ethereum, to jsou sázky na jistotu, ale pak jsou tu altcoiny jako Cardano a Solana, které by mohly mít slušný růst. Cardano má fajn technologii a hodně se mluví o jeho potenciálu v DeFi, což by mohlo pomoct. Solana zas v poslední době hodně roste díky rychlosti a nízkým poplatkům, ideální pro NFT projekty.

Dál bych se zaměřil na menší projekty jako Avalanche nebo Polkadot, co mají zajímavé inovace. A nezapomínej na DeFi platformy - ty teď frčí a hodně lidí věří třeba Uniswap nebo Aave.

Vždycky je ale dobré si dělat vlastní průzkum a neinvestovat víc, než si můžeš dovolit ztratit. Trh je dost volatilní a co dneska letí, tak zítra může padnout. Takže buď opatrný a rozlož si investice.

134 slov
1.3 minut čtení
30. 5. 2022
Jindřiška Holušová
Jindřiška Holušová