Na které ETF bych se měl zaměřit v roce 2025?
Přemýšlím o investicích do ETF a rád bych věděl, na které konkrétní fondy se v roce 2025 zaměřit. Slyšel jsem, že ETF jsou skvělou volbou pro diverzifikaci portfolia a pasivní příjem, ale s tolika možnostmi na trhu je těžké se rozhodnout. Zajímalo by mě, jestli má někdo tipy na konkrétní ETF, které by mohly mít v příštím roce dobrý výkon, třeba kvůli aktuálním trendům na trhu nebo očekávanému růstu některých sektorů. Také by mě zajímalo, jestli je lepší investovat do široce rozložených fondů nebo se soustředit na konkrétní odvětví, jako jsou technologie nebo obnovitelné zdroje energie. Jaké faktory bych měl zvážit při výběru ETF? Je důležité sledovat náklady, likviditu nebo něco jiného? Také bych uvítal názory na investování do mezinárodních ETF versus těch domácích. Jaké máte zkušenosti s různými strategiemi při investování do ETF? Myslíte si, že je rozumné mít ve svém portfoliu několik různých ETF, nebo raději vsadit na jednoho koně? Rád bych slyšel tvé názory a tipy, abych se mohl lépe rozhodnout.