Kde začít s obchodováním s NFT?
Obchodování s NFT se mi zdá jako něco, co je v poslední době hodně v kurzu, ale já vážně nevím, kde začít. Slyšel jsem o tom, že NFT jsou jako digitální umění a že se dají prodávat za velké peníze, ale jak vlastně začít? Co všechno potřebuji k tomu, abych mohl obchodovat s NFT? Musím mít nějaké speciální znalosti o kryptoměnách nebo blockchainu? Jaké platformy na obchodování s NFT jsou nejlepší a na co si mám dávat pozor? Taky by mě zajímalo, jestli je nutné mít nějakou peněženku na kryptoměny, abych mohl nakupovat nebo prodávat NFT. Jaký je vlastně proces nákupu NFT? A co když se mi nějaký NFT nelíbí nebo ho chci prodat zpět? Zajímalo by mě také, jestli jsou nějaké poplatky spojené s obchodováním s NFT a jak to funguje. Pokud někdo má nějaké tipy nebo rady pro začátečníka v této oblasti, budu moc vděčný. Jaký je vlastně rozdíl mezi různými typy NFT a proč jsou některé tak drahé? Doufám, že mi někdo pomůže rozklíčovat tenhle svět, protože je to pro mě zatím úplně nový a matoucí koncept.