Které kryptoměny v DeFi teď nejvíc vydělávají?
Zajímalo by mě, jaké kryptoměny v oblasti DeFi (decentralizované finance) jsou momentálně na vzestupu a přinášejí největší zisky. Slyšel jsem, že se některé projekty doslova rozjíždějí a lidé si na nich slušně vydělávají. Rád bych věděl, na co se zaměřit a které tokeny by mohly mít potenciál pro rychlý růst v následujících měsících. Vím, že se situace rychle mění a co bylo včera populární, může být dnes zapomenuto. Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní platformy nebo protokoly, které doporučujete sledovat. Vím, že například Uniswap a Aave byly v minulosti hodně diskutované, ale co takhle novější projekty? Je něco, co byste doporučili jako "must-have" pro každého, kdo se snaží proniknout do světa DeFi? Jaké mají tyto kryptoměny vlastnosti, které ovlivňují jejich ziskovost? Myslíte si, že je lepší investovat do známějších coinů nebo zkoušet nové altcoiny? Také by mě zajímalo, jakou roli hrají faktory jako likvidita a tržní kapitalizace při rozhodování, do čeho investovat. Opravdu bych ocenil vaše názory a tipy na to, co sledovat v DeFi prostoru. Děkuji!