Jak zjistím, zda je NFT projekt skloupený k úspěchu?
Zajímalo by mě, jak vlastně poznat, jestli nějaký NFT projekt má šanci na úspěch. V poslední době se objevuje spousta nových projektů a já jsem fakt zmatený, co vlastně hledat. Měl bych se dívat na tým za projektem, nebo spíš na kvalitu umění? A co komunitní zapojení – je to důležité? Slyšel jsem něco o tom, že je dobré sledovat, kolik lidí projekt sleduje na sociálních sítích, ale jak moc to ovlivňuje jeho budoucnost? Myslel jsem si, že hype okolo projektu může být klíčový, ale pak jsem viděl několik projektů, které začaly s velkým halasem a teď jsou nikde. Jak moc by mělo zajímat, kolik NFT už bylo prodáno a za jaké ceny? A co zajištění kvalitního marketingu – má to vůbec vliv na úspěch projektu? Jak můžete zjistit, jestli je projekt transparentní a jak se postavit k různým metrikám, které jsou k dispozici? Měli byste se dívat třeba i na plány do budoucna – ale kde je najít a co všechno by měly obsahovat? Zajímalo by mě, jestli je lepší investovat do známějších projektů nebo spíš hledat ty méně známé s potenciálem. Jaké jsou vaše zkušenosti s hodnocením NFT projektů a jaké tipy byste doporučili pro někoho, kdo teprve začíná? Jak zjistit, co je ve světě NFT skutečně hodnotné a co je jenom bublina?