Jak začít investovat do NFT a na co si dát pozor?
Zajímá mě, jak vlastně začít s investováním do NFT. Je to teďka hodně populární téma a já bych chtěl vědět, co všechno k tomu potřebuji. Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup a prodej NFT? A co takhle peněženky, musím mít nějakou speciální, nebo stačí ta běžná, co používám na kryptoměny? Mám pocit, že je to dost riskantní oblast, takže bych se rád dozvěděl, na co si mám dát pozor. Existují nějaké specifické triky nebo tipy, které bych měl mít na paměti, abych nepřišel o peníze? Jak poznám, že nějaké NFT má skutečně hodnotu a že se nejedná jen o další bublinu? A co se týče poplatků – jaké jsou typické náklady spojené s obchodováním s NFT? Dále mě zajímá, jestli se vyplatí investovat do známějších projektů nebo jestli je lepší hledat nové umělce a jejich díla. Co si o tom myslíte? Jak dlouho byste doporučili držet NFT před prodejem? Jsem dost zvědavý na vaše názory a zkušenosti. Mohli byste mi prosím poskytnout nějaké rady nebo postřehy k tomu, jak začít a jak se vyhnout nejčastějším chybám?