Jaký bude vývoj ceny Bitcoinu v roce 2025?
Zajímalo by mě, co si všichni myslíte o vývoji ceny Bitcoinu v roce 2025. V posledních letech jsme byli svědky mnoha dramatických změn, kdy cena skákala nahoru a dolů jako na horské dráze. Mám pocit, že se v kryptoměnovém světě děje hodně věcí a chci vědět, jak to vidíte vy. Myslíte si, že Bitcoin dosáhne nových historických maxim, nebo nás čeká nějaká korekce? Jaké faktory by mohly ovlivnit cenu v roce 2025? Například, co říkáte na regulace a jejich vliv na trh? A co adopce kryptoměn ze strany velkých institucí? Dále mě zajímá, jaké máte zkušenosti s dlouhodobým držením Bitcoinu. Je to podle vás rozumná investice? A co další kryptoměny – myslíte, že by se mohly stát konkurencí pro Bitcoin a ovlivnit jeho cenu? Vím, že je těžké předpovědět budoucnost, ale rád bych slyšel názory a tipy od ostatních. Jak vidíte situaci ohledně halvingu, který se očekává v roce 2024? Jak moc by to mohlo zapůsobit na cenu? Všechno jsou to otázky, které mě dost zajímají a rád bych měl více perspektiv na tuto problematiku. Díky za vaše názory!