Jak se naučit investovat do DeFi jako začátečník?
Zdravím všechny, potřeboval bych radu ohledně začátku s investicemi do DeFi. V poslední době jsem hodně slyšel o decentralizovaném financování a o tom, jak to může být skvělá příležitost pro investice. Jenže já jsem v tom úplný nováček a nevím, kde začít. Jaké jsou první kroky, které bych měl podniknout, abych se dostal do tohoto světa? Mám si nejdříve prostudovat nějaké základy kryptoměn nebo rovnou hledat platformy pro DeFi? Je pravda, že je to hodně riskantní? Jaké jsou nejčastější chyby, kterým se mám vyhnout? A co když nevím, jak používat peněženku pro kryptoměny? Je těžké ji nastavit a co potřebuji vědět, abych byl v bezpečí? Vím, že existují různé platformy jako Uniswap nebo Aave, ale jak zjistit, která je pro mě ta pravá? Jaké faktory bych měl při výběru zohlednit? Taky bych chtěl vědět, zda je lepší investovat menší částky pravidelně nebo se pokusit o větší investici najednou. Vím, že je dobré mít diverzifikované portfolio, ale jak toho dosáhnout v oblasti DeFi? Jak vůbec funguje yield farming a staking? Můžete mi doporučit nějaké zdroje nebo komunity, kde se mohu dozvědět více a mít možnost klást další otázky? Děkuji moc za vaše tipy!