Co dělat, když jsem investoval do podezřelé kryptoměny?
Nedávno jsem se dostal do situace, kdy jsem investoval do kryptoměny, která se zdála být velmi slibná, ale teď mám takový pocit, že to asi nebyla nejlepší volba. Od začátku jsem měl určité obavy, protože marketing kolem této měny byl až moc agresivní a přísliby zisků byly opravdu přehnané. Teď se zdá, že něco není v pořádku. Na různých fórech a stránkách jsem četl varování od lidí, kteří říkali, že tato kryptoměna by mohla být podvod. Co mám teď dělat? Opravdu nevím, jestli bych měl rychle prodat, nebo se pokusit zjistit víc informací a počkat na možné oživení. Mám kontaktovat někoho, kdo se v kryptoměnách vyzná, nebo se podívat na různé recenze? Jak poznám, jestli je to jen dočasný pokles a nebo jestli už je to konec a peníze mám pryč? Mám taky obavy z toho, že pokud se ukáže, že to byl podvod, jak bych mohl ochránit své další investice? A co když jsem investoval větší částku? Zajímalo by mě také, zda existují nějaké možnosti, jak se pokusit získat zpět ztracené peníze nebo aspoň nějakou část. Jaké jsou vlastně právní kroky v takových situacích? Je možné to nahlásit někam? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale teď jsem opravdu v nejistotě a nevím na koho se obrátit. Každý říká něco jiného a já jen chci mít klid a vědět, co dělat dál.