Jak DeFi ovlivňuje tradiční investiční strategie?
V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích, nebo DeFi, a já se snažím pochopit, jak to všechno vlastně funguje. Jak DeFi mění způsob, jakým lidé investují a spravují své peníze? Mám pocit, že tradiční investiční strategie, jako jsou akcie a fondy, možná nejsou tím jediným, co bychom měli brát v úvahu. Měly by se naše investiční přístupy změnit v souvislosti s tímto novým trendem? Jinými slovy, je čas přehodnotit naše portfolia a začít zařazovat do nich DeFi projekty? Jaké konkrétní výhody nebo nevýhody může mít zapojení do DeFi oproti klasickým investicím? A co třeba bezpečnostní rizika spojená s DeFi? Je lepší mít část svých prostředků v kryptoměnách a DeFi aplikacích místo tradičních investic? Jak moc by měli investoři brát v potaz volatilitu kryptoměn ve srovnání s stabilnějšími akciemi nebo dluhopisy? Jaké jsou nejlepší strategie pro začlenění DeFi do stávajícího portfolia? Je to vůbec dobrý nápad, nebo bychom měli být opatrní a raději se držet osvědčených metod? Opravdu mě zajímalo, jaký je názor ostatních na tohle téma.