Na co se koukat při výběru DeFi tokenu?
Při výběru DeFi tokenu je spousta věcí, na které bych měl dávat pozor, ale nevím, kde začít. Zajímalo by mě, jaké jsou nejdůležitější faktory, které ovlivňují hodnotu a potenciál těchto tokenů. Měli bychom se dívat na projekty s silným týmem? Jak moc je důležitá transparentnost a audit kódu? Vím, že uživatelé hledají něco jako likviditu a objem obchodování, ale kolik toho vlastně stačí? Je rozumné sledovat komunitu a její aktivitu kolem projektu? Jak moc je důležité sledovat roadmap a plány do budoucna? A co konkurence – jak ji posoudit při výběru správného DeFi tokenu? Taky mě zajímá, jestli je dobré zkoumat historické ceny a volatilitu tokenu? Jak se vlastně pozná solidní projekt od podvodu? A co v případě, že chci investovat do nového tokenu – je lepší počkat, až získá nějakou reputaci, nebo risknout investici do něčeho, co má potenciál rychlého růstu? Je dobré mít více informací z různých zdrojů nebo se spolehnout jen na jeden názor? Jak moc by měly hrát roli partnerství a spolupráce s jinými projekty? To všechno jsou věci, které mě trápí, a rád bych slyšel názory ostatních na to, co považují za klíčové při rozhodování, do kterého DeFi tokenu investovat.