Jak začít investovat do nemovitostí, když jsou ceny tak vysoké?
Investování do nemovitostí mě vždycky lákalo, ale teď, když vidím, jak se ceny nemovitostí raketově zvyšují, jsem vážně na vážkách. Mám pocit, že je to pro mě nedosažitelné. Jak vlastně začít investovat do nemovitostí, když mám pocit, že vše je tak drahé? Vím, že existují různé strategie, jako třeba investice do pronájmu nebo opravy a následný prodej, ale jak si tím vůbec projít, když nemám moc peněz na start? Je vůbec možné najít dobrou nemovitost pod cenou? A co třeba společné investice s dalšími lidmi? Jak funguje ten syndikát a je to bezpečné? Zajímá mě také, jak vyhodnotit potenciál investice, abych nekoupil něco, co mi pak přinese jenom ztrátu. Na co si dát pozor, když si vybírám lokalitu? Myslím tím nejen dostupnost a ceny, ale třeba i budoucí rozvoj oblasti. Je vůbec reálné koupit nemovitost na hypotéku v dnešní době? Jaké jsou možnosti financování a jak se připravit na schválení úvěru? Budu potřebovat nějaké speciální povolení nebo dokumenty? Abych to shrnul – jak vlastně začít investovat do nemovitostí ve světě, kde jsou ceny tak vysoké a co všechno bych měl mít na paměti?