Jak najít nejlepší decentralizovanou burzu pro obchodování s DeFi tokeny?
Rozmýšlím, jak najít tu nejlepší decentralizovanou burzu pro obchodování s různými DeFi tokeny. Na internetu je tolik informací, že nevím, čím začít. Je dobré sledovat nějaké recenze nebo porovnání burz? Zajímalo by mě, na co bych se měl zaměřit při výběru – třeba na likviditu, poplatky za transakce nebo uživatelské rozhraní? Jak moc důležité je, aby měla burza dobrou reputaci v komunitě a jestli jsou nějaké konkrétní známé burzy, které bych měl zvážit? Zajímá mě také, jestli je lepší obchodovat přes určité blockchainy jako Ethereum nebo Binance Smart Chain. Mám strach o bezpečnost svých investic, takže by mě zajímalo, jak zjistit, zda je daná burza bezpečná a zda má auditované smart kontrakty. A co slippage – jak s tím pracovat na decentralizovaných burzách? Rád bych slyšel názory lidí, kteří mají zkušenosti s obchodováním DeFi tokenů a jaké burzy považují za nejlepší. Jaký máte názor na používání agregátorů likvidity? Myslíte si, že to může být dobrý způsob, jak maximalizovat návratnost? Jaké jsou vaše tipy a triky pro úspěšné obchodování na decentralizovaných burzách? Díky za každou radu!