Na co se zaměřit při výběru DeFi investic?
Zajímalo by mě, na co bych se měl opravdu zaměřit, když vybírám DeFi investice? Slyšel jsem, že je to skvělý způsob, jak zhodnotit své peníze, ale s tím přichází i spousta otázek. Jaké faktory jsou nejdůležitější při hodnocení různých projektů? Měli bychom se dívat na tým za projektem, nebo spíš na to, kolik uživatelů danou platformu používá? Je důležité sledovat i likviditu nebo objem obchodování, nebo to není tak klíčové? A co bezpečnostní audity? Jak moc by to mělo hrát roli v mých rozhodnutích? Také jsem slyšel, že některé DeFi projekty mají vysoké výnosy, ale jsou také mnohem riskantnější. Jak poznat, kde je dobrý poměr rizika a výnosu? A co třeba smart kontrakty? Jak moc se na ně můžu spolehnout a existují nějaké konkrétní varovné signály, které bych měl mít na paměti? Dále bych rád věděl, jestli je dobré investovat do více různých projektů zároveň, nebo je lepší se soustředit na jeden a ten pořádně prozkoumat. A co regulace kolem DeFi? Měli bychom brát v úvahu nějaké legislativní změny, které by mohly ovlivnit naše investice? Vím, že DeFi je hodně volatilní a věci se rychle mění, takže by mě zajímal názor lidí s většími zkušenostmi. Jaké rady máte pro někoho, kdo začíná a chce se mít lépe v tomhle dynamickém světě financí?