Jaké jsou hlavní výhody investování do NFT?
Zajímalo by mě, co všechno vlastně dělá investování do NFT tak atraktivním? Představte si, že byste mohli vlastnit digitální umění nebo nějaký unikátní kousek v digitálním světě, který se nedá jen tak zkopírovat. Někde jsem četl, že jednou z výhod je exkluzivita a vzácnost těchto tokenů, ale jak moc to ovlivňuje jejich hodnotu? Jaké další faktory ovlivňují cenu NFT? A co třeba možnost obchodovat s nimi na různých platformách? Je pravda, že tímhle můžeme přilákat nové investory a také vytvořit nový trh pro umělce? Jakou roli hraje technologie blockchain v těchto investicích? V poslední době se o tom hodně mluví a zdá se, že to má velký potenciál. Ale jsou tu i nějaké rizika, kterým bychom se měli vyhnout? Co tak třeba likvidita nebo spekulace? Vím, že mnozí investoři do NFT mluví o vytvoření pasivního příjmu, ale jak přesně to funguje? Mohli byste mi prosím objasnit, jaké možnosti investování do NFT existují a kde najít spolehlivé informace? Rád bych slyšel názory těch, kteří už do toho šli. Jaké máte zkušenosti a co byste doporučili někomu, kdo teď začíná s investováním do těchto digitálních aktiv?