Jak začít investovat do NFT a co si mám pohlídat?
Zajímám se o investice, ale NFT mi připadá jako úplně jiný svět. V poslední době se hodně mluví o digitálním umění a kolekcích, které se prodávají za astronomické částky, a já bych chtěl vědět, jak s tím začít. Jaké jsou základní kroky, které bych měl udělat, abych se mohl do tohoto světa ponořit? Mám si vytvořit nějakou peněženku na kryptoměny nebo si rovnou zajistit nějaké konkrétní platformy, kde se NFT prodávají? Také mě zajímá, co všechno bych měl mít na paměti. Například, jak mohu rozpoznat kvalitní NFT od těch, které jsou jen nafouknuté bubliny? Existují nějaké tipy nebo triky, jak vyhnout podvodům, které se v tomto prostoru objevují? Nebo jak zjistit, zda má nějaký token skutečně hodnotu? Určitě bych rád věděl i to, jestli jsou nějaké konkrétní projekty, které byste doporučili pro nováčky. A co cena? Jak moc bych měl počítat s tím, že investice do NFT mohou být riskantní? Je dobrý nápad investovat do různých typů NFT nebo se držet jen jednoho žánru? Cokoli z vašich zkušeností nebo doporučení by mi opravdu pomohlo. Díky!