Které kryptoměny mají největší potenciál letos?
Zajímalo by mě, jaké kryptoměny podle vás mohou mít letos největší potenciál. Vím, že trh s kryptoměnami je hodně volatilní a neustále se mění, ale přece jen bych rád znal názory ostatních na to, které projekty by mohly zaujmout investory v tomto roce. Slyšel jsem o několika nových altcoinech, které měly slibné vývojové plány a zajímavé technologie. Je tu někdo, kdo sleduje trendy a ví, jaké kryptoměny by mohly vystřelit nahoru? Možná máte zkušenosti s nějakými konkrétními měnami nebo platformami? Zajímá mě i to, jestli se vyplatí sledovat stablecoiny nebo DeFi projekty. Jakou roli hrají NFT v současném investičním prostředí? Můžu se také ptát na to, jaký máte názor na Bitcoin a Ethereum – pořád si drží své místo, nebo už je tu něco nového, co by je mohlo překonat? Jak se díváte na dopad regulací v oblasti kryptoměn na jejich hodnotu? Chtěl bych znát i názory na budoucnost těchto digitálních aktiv a co si myslíte o možnosti diversifikace portfolia mezi různé kryptoměny. Určitě mi dejte vědět vaše tipy a doporučení, rád si poslechnu vaše názory.