Charts.cz/Fórum/Které kryptoměny mají největší potenciál letos?

Které kryptoměny mají největší potenciál letos?

Zajímalo by mě, jaké kryptoměny podle vás mohou mít letos největší potenciál. Vím, že trh s kryptoměnami je hodně volatilní a neustále se mění, ale přece jen bych rád znal názory ostatních na to, které projekty by mohly zaujmout investory v tomto roce. Slyšel jsem o několika nových altcoinech, které měly slibné vývojové plány a zajímavé technologie. Je tu někdo, kdo sleduje trendy a ví, jaké kryptoměny by mohly vystřelit nahoru? Možná máte zkušenosti s nějakými konkrétními měnami nebo platformami? Zajímá mě i to, jestli se vyplatí sledovat stablecoiny nebo DeFi projekty. Jakou roli hrají NFT v současném investičním prostředí? Můžu se také ptát na to, jaký máte názor na Bitcoin a Ethereum – pořád si drží své místo, nebo už je tu něco nového, co by je mohlo překonat? Jak se díváte na dopad regulací v oblasti kryptoměn na jejich hodnotu? Chtěl bych znát i názory na budoucnost těchto digitálních aktiv a co si myslíte o možnosti diversifikace portfolia mezi různé kryptoměny. Určitě mi dejte vědět vaše tipy a doporučení, rád si poslechnu vaše názory.

176 slov
1.8 minut čtení
15. 4. 2024
Filip Bureš
Filip Bureš

Tak jo, co se týče kryptoměn letos, určitě bych se podíval na ETH, pořád má velký potenciál, hlavně kvůli NFT a DeFi prostorům. Pak je tu Solana, ta je rychlá a levná, v poslední době hodně roste. Mnozí taky spekulují o Cardanu, jejich roadmapa vypadá slibně. Z novějších projektů zmiňují lidi třeba Polkadot nebo Avalanche, mají zajímavé technologie pro interoperability.

Stabilní coiny jako USDC nebo DAI jsou fajn, pokud chceš minimalizovat volatilitu. Ale DeFi projekty ti mohou přinést zajímavé výnosy, takže se na to zaměř. Ohledně regulací – jasně, může to hodně zamíchat kartami, ale zase některé regulace můžou přinést větší důvěru.

A diversifikace portfolia? Určitě dobrý tah, nedávej všechny vajíčka do jednoho košíku. Bitcoin a Ethereum si asi svoje místo udrží dlouho, ale pozor na nové trendy. Sleduj trh a buď připravený reagovat.

134 slov
1.3 minut čtení
22. 12. 2024
Martin Kysela
Martin Kysela

Když se podíváme na letošní potenciální kryptoměny, tak rozhodně Bitcoin a Ethereum pořád dominují. Ale co se týče altcoinů, slyšel jsem hodně o Solaně a Cardanu, mají zajímavé projekty a technologie. Pak je tu ještě Polkadot, co vypadá dost nadějně. DeFi projekty jako Uniswap nebo Aave taky stojí za to sledovat, protože DeFi roste a lidi se na to začínají víc soustředit. S NFT to teď trochu kleslo, ale pokud se objeví nějaký nový trend, může to zase oživit trh. Stablecoiny jako USDT nebo USDC jsou dobrý na stabilizaci portfolia. Ohledně regulací, ty určitě můžou zamíchat kartami, na to si dej pozor. Diversifikace mezi různý kryptoměny je dobrý nápad, i kdybych investoval do něčeho jako Chainlink nebo Avalanche. Sleduj trh a rozmysli si, co máš rád.

126 slov
1.3 minut čtení
22. 1. 2025
Vojtěch Navrátil
Vojtěch Navrátil