Může NFT fakticky generovat pravidelný příjem?
Přemýšlím poslední dobou hodně o tom, jakým způsobem by se daly NFT využít pro generování nějakého pravidelného příjmu. Vidím, že spousta lidí se snaží nakupovat a prodávat NFT jako nějaké investice, ale mě zajímá, jestli to opravdu může fungovat jako stálý zdroj příjmů. Existují nějaké konkrétní strategie nebo modely, které by mohly přispět k tomu, aby NFT přinášely stabilní cash flow? Jaké jsou vlastně možnosti pasivního příjmu v rámci tohoto světa digitálních aktiv? Je to realistické nebo spíše iluze? Zajímalo by mě také, jestli se dají NFT pronajímat nebo na nich vydělávat jinak než jen jejich prodejem. Jaká je zkušenost těch, kteří se tímto směrem již vydali? Může to někdo vysvětlit z pohledu dlouhodobého investora? A co třeba umělecká díla jako NFT - mají šanci stát se výnosná v čase? Nebo je lepší zaměřit se na nějaké jiné formy investic? Jaké jsou rizika a na co bych si měl dát pozor, pokud bych se do toho chtěl pustit? Tohle téma mě fascinovalo už dlouho a rád bych slyšel názory a rady od těch, kteří mají s NFT reálné zkušenosti.