Jak zjistit, kdy investovat do DeFi projektů?
Přemýšlím, jak zjistit, kdy je ten správný čas investovat do DeFi projektů. Slyšel jsem, že to může být dost riskantní, ale zároveň i velmi výhodné. Jaké faktory bych měl brát v úvahu při rozhodování? Je lepší sledovat trendy na trhu, nebo se spíše zaměřit na konkrétní projekty a jejich vývoj? Mám na paměti, že DeFi se neustále vyvíjí a objevují se nové projekty téměř každý den. Jak poznat, které z nich mají reálnou šanci na úspěch a které jsou pouze krátkodobé bubliny? K tomu všemu mi připadá důležité sledovat i celkový sentiment na trhu s kryptoměnami. Jak to ovlivňuje rozhodování o investicích do DeFi? Vím, že by mě zajímalo také to, zda existují nějaké konkrétní ukazatele nebo metriky, podle kterých bych mohl posoudit potenciál projektu. Něco jako analýza objemu obchodů nebo třeba aktivita na sociálních sítích. A co třeba komunitní podpora? Jak moc hraje roli v rozhodovacím procesu? Pokud někdo má zkušenosti s investováním do DeFi, jak jste určovali ten pravý okamžik pro vstup? Je lepší investovat hned, když se projekt spustí, nebo počkat na stabilizaci ceny? Určitě je dobré mít i strategii pro výstup z investice. Co si o tom všichni myslíte?