Můžu do DeFi investovat i s malým rozpočtem, nebo je to jen pro bohaté?
Zajímalo by mě, jestli je skutečně možné investovat do DeFi, když nemám k dispozici velký rozpočet. Mám na mysli, že slyším různé příběhy o tom, jak někteří lidé zbohatli díky decentralizovaným financím a kryptoměnám, ale většinou to vypadá jako hra pro ty, kteří už mají spoustu peněz. Mám pár stovek korun a chtěl bych vědět, jestli s tím mohu něco dělat v DeFi. Existují nějaké platformy nebo projekty, které umožňují investice i malým částkám? Jaké jsou rizika spojená s takovými malými investicemi? A dá se vůbec nějak mluvit o návratnosti investic, když začínám s tak malým rozpočtem? Vím, že se říká "investuj jen tolik, kolik si můžeš dovolit ztratit", ale co když chci vyzkoušet něco nového a mám obavy, že mi to všechno sežere poplatky nebo že můj malý vklad nebude mít vůbec žádnou šanci na úspěch? Našel jsem pár článků o různých strategiích a jak funguje yield farming nebo likviditní mining, ale pořád nejsem si jistý, zda je to pro mě nebo jen pro ty s hlubokými kapsami. Mohu tedy do DeFi investovat i s malým rozpočtem a přitom mít smysluplnou šanci na úspěch?