Jsou online prohlídky efektivní při koupi bytu?
Zajímalo by mě, jak moc jsou vlastně efektivní ty online prohlídky, když se chci rozhodnout koupit byt. V dnešní době je všechno na internetu a já si říkám, jestli to není jen taková berlička. Je jasný, že člověk si může udělat představu o prostoru, ale co ten pocit, když tam ve skutečnosti stojím? Můžu si být opravdu jistý, že to odpovídá tomu, co vidím na obrazovce? A jak je to s detaily, jako jsou akustika nebo západ slunce přes okno? Je pravda, že se většina lidí snaží ušetřit čas a peníze tím, že obejdou několik nabídek online, ale jak moc si pak mohou být jisti, že to není jen zklamání? Taky mě zajímá, jestli je možné dostat nějaké lepší nabídky právě díky online prohlídkám nebo jestli jsou ceny víc-méně stejné jako při fyzických návštěvách. A co ostatní lidé, kteří už tento způsob koupě bytu vyzkoušeli? Měli jste pozitivní zkušenosti nebo naopak? Dává smysl investovat do bydlení tímto způsobem, nebo bych měl radši investovat čas a peníze do tradičního hledání bytu s realitním makléřem? Jaké máte názory na tohle téma? Je ta moderní technologie opravdu k užitku nebo je to spíš ztráta času?