Jaké zdravotní společnosti by se teď daly koupit?
Zdravím všechny investory a finanční nadšence. V poslední době se hodně mluví o různých investicích do zdravotnictví, a tak mě zajímá, které společnosti by se teď mohly vyplatit zakoupit. Sleduji trh a vidím, že některé zdravotnické akcie rostou, ale mám pocit, že to není jen náhoda. Vzhledem k tomu, jaký důraz se v posledních letech klade na zdravotní péči, myslíte si, že je teď dobrý čas investovat do biotechnologických firem nebo farmaceutických gigantů? Jaká je vaše zkušenost s investicemi do těchto sektorů? Vidíte nějaké konkrétní společnosti, které mají potenciál na růst, třeba kvůli novým léčivům nebo inovativním technologiím? A co třeba zdravotnické zařízení nebo služby – je tam také nějaká příležitost? Zajímalo by mě, jestli máte tipy na akcie, které byste doporučili nebo jaká kritéria používáte při výběru investic v tomto segmentu. Vím, že trh je dynamický a situace se může rychle měnit, ale přece jen bych chtěl slyšet názory těch, kteří se zdravím a investováním zabývají déle. Jaké jsou vaše myšlenky? Děkuji za všechny rady!