Jak zjistit, které NFT mají nejvyšší potenciál pro zisk?
Mám takový dotaz ohledně NFT. Vím, že v poslední době se hodně mluví o investicích do těchto digitálních uměleckých děl a sběratelských předmětů, ale jsem docela zmatený, jak vlastně zjistit, která NFT mají ten největší potenciál pro zisk. Existuje nějaký způsob, jak posoudit hodnotu těchto tokenů? Měli bychom se dívat na historii prodeje, nebo na reputaci umělce? Jak důležitá je komunita okolo daného NFT projektu? Co třeba trendy na sociálních sítích nebo hodnocení na různých platformách? A co si myslíte o vzorcích chování trhu? Myslím tím, jestli jsou nějaké signály, podle kterých bych mohl rozpoznat rostoucí zájem o konkrétní NFT. Je dobré sledovat i novinky v technologii blockchainu nebo naopak se soustředit pouze na konkrétní projekty? Jaký je váš názor na to, jestli by měl člověk investovat do zavedenějších projektů, nebo risknout něco nového a nezmapovaného? Rád bych věděl i vaše zkušenosti a tipy, co sledujete nebo jaké strategie používáte vy. Je tady někdo, kdo už nějaké úspěšné investice udělal a má pro mě nějaké rady? Díky moc!