Jak poznat, že je NFT projekt kvalitní, než do něj investuju?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak vlastně rozpoznat, jestli je nějaký NFT projekt kvalitní, než do něj investuju. Je toho tolik a já se v tom fakt ztrácím. Na co bych se měl zaměřit? Co třeba tým, co za projektem stojí? Jak důležité jsou jejich zkušenosti a co dělali předtím? A co umění samotné? Čím se to vlastně měří, jestli je to hezký nebo ne? Někdo říká, že by měl mít projekt jasnou vizi nebo nějaký plán do budoucna. Jak to ale zjistit, když většina projektů je teď na začátku a nikdo zatím neví, jak to dopadne? Myslím i na to, jestli má projekt nějakou komunitu. Jak velká by ta komunita měla být a jak moc aktivní? Podle čeho poznám, že se lidem ten projekt líbí? A co třeba obchodování s těmi NFT? Na co si mám dávat pozor? Třeba jestli jsou na správných platformách nebo jestli mají dobré recenze. A co rizika? Jak velké riziko je u různých projektů a jak to posoudit? Mám se bát investovat do NFT obecně nebo je to jen o špatných projektech? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s investicemi do NFT. Co byste doporučili jako prvotní kroky k tomu, abych se ujistil, že investuji do něčeho kvalitního?