Jaké jsou aktuální trendy v NFT a jak do nich investovat?
Zajímá mě, jaké jsou teď vlastně aktuální trendy v oblasti NFT. Slyšel jsem o tom, že se to pořád vyvíjí, ale trošku jsem ztracený v tom, co je teď hot a co už je out. Viděl jsem nějaké zajímavé projekty a umělce, ale nevím, jestli je to opravdu dobrá investice. Chci se zeptat, jestli někdo z vás sleduje nějaké konkrétní směry nebo tipy na to, co by mohlo mít potenciál v těchto nových digitálních sběratelských předmětech. Mám na mysli třeba umění, herní předměty nebo dokonce virtuální reality. Jakým způsobem do toho vlastně vstoupit? Jak bych měl začít s investováním do NFT? Co všechno potřebuji vědět? Mám strach, že je to příliš komplikované nebo že promeškám nějakou příležitost. Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké platformy, které jsou lepší než jiné pro obchodování s NFT. Je lepší začít s levnějšími tokeny nebo mám jít rovnou po něčem dražším? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto trhem? Rád bych slyšel názory ostatních a jejich tipy, abych si udělal lepší obrázek o tom, kam směrem se ubírat.