Co dělat, když se mi zdá, že jsem naletěl podvodnému DeFi projektu?
V poslední době se mi honí hlavou myšlenka, že jsem asi naletěl nějakému podvodnému projektu v oblasti DeFi. Bylo to lákavé, slibovalo to vysoké výnosy a rychlý zisk, ale teď mám pocit, že jsem udělal chybu. Investoval jsem do nějakého tokenu a teď vidím, že cena jde dolů a nikdo se kolem toho neozývá. Co byste dělali na mém místě? Jak zjistit, jestli je projekt skutečně podvod nebo jestli má ještě šanci se odrazit? Mám se snažit svůj vklad nějak dostat zpátky nebo bych měl počkat a doufat, že se situace zlepší? Jak poznám, jestli projekt má reálnou podporu komunity nebo jestli to byla jen prázdná bublina? Mám hledat další informace na sociálních sítích nebo na fórech, kde se o tom mluví? Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s podobnými situacemi. Je lepší být agresivní a pokusit se prodat co nejdříve, nebo zvolit strategii a počkat na možné oživení trhu? A pokud je to skutečně podvod, jaké kroky bych měl podniknout? Je nějaká šance to nahlásit nebo dostat peníze zpět? Omlouvám se za zmatení, ale opravdu nevím, co teď dělat a rád bych slyšel názory těch, kteří si tím už prošli.