Jak rozpoznat dobré NFT projekty od těch špatných?
V poslední době se svět NFT stále více rozrůstá a já se snažím zorientovat v tom, jak najít ty správné projekty. Na trhu je tolik nových umělců a kolekcí, ale jak poznat, co má skutečnou hodnotu a co je jen další podvod nebo rychlý způsob, jak vybrat peníze od lidí? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní znaky, na které bych se měl zaměřit při hodnocení NFT projektů. Například, jak důležitá je komunita kolem projektu? Měli bychom se dívat na to, kolik lidí investuje do daného NFT? A co samotný tým za projektem? Jak moc ovlivňuje jeho reputace celkovou hodnotu NFT? Také slyším, že některé projekty mají fajn marketing, ale ve skutečnosti nic moc nenabízejí. Jak zjistit, jestli je projekt opravdu inovativní nebo jen dobře zabalenej? A co technická stránka věci? Je třeba se dívat na blockchain, na kterém je projekt postavený, nebo na smart kontrakty? Jak moc je důležité tohle všechno zohlednit? Rád bych znal názory od někoho, kdo se v tom vyzná a mohl by mi poskytnout nějaké tipy a triky, jak se orientovat v tom moři NFT. Děkuju!