Charts.cz/Fórum/Nové DeFi tokeny k sledování

Nové DeFi tokeny k sledování

V poslední době se v oblasti decentralizovaných financí (DeFi) objevuje spousta nových tokenů a projektů, které by mohly zaujmout investory. Mám na mysli nejen zavedené projekty, ale i ty, které teprve začínají a mohou mít velký potenciál. Rozhodně by mě zajímalo, které nové DeFi tokeny byste doporučili sledovat. Existuje něco, co vám osobně přidalo na hodnotě nebo co vypadá jako zajímavá investice? Jaké jsou aktuálně trendy v DeFi a na co bych měl dávat pozor? Slyšel jsem o několika novinkách, ale nejsem si jistý, co je opravdu slibné. Zajímá mě také, jestli máte zkušenosti s nějakými novými platformami pro půjčování nebo staking, které by mohly být výhodné. Jaké máte názory na tokeny, které se zaměřují na likviditu nebo třeba na agregaci? Rád bych věděl, jaké faktory považujete za klíčové při hodnocení nových projektů. Také by mě zajímalo, zda někdo z vás sleduje konkrétní analytické nástroje nebo weby, které vám pomáhají orientovat se v této rychle se měnící oblasti. Díky předem za jakékoli tipy a rady!

165 slov
1.7 minut čtení
4. 4. 2024
Helena Kovářová
Helena Kovářová

Pokud hledáš nové DeFi tokeny, tak se podívej na projekty jako třeba Abracadabra nebo Alchemix. Tyhle mají zajímavé funkce a dost lidí o nich mluví. Trendy teď hodně míří na lending platformy a staking, takže to je dobrý směr. Taky sleduj tokeny zaměřený na likviditu – ty většinou přitahujou investory, protože přinášejí stabilní výnosy. Co se analytiky týče, já osobně koukám na DeFi Pulse a CoinGecko, abych viděl, co se hýbe. Klíčový faktory? Určitě tým za projektem, jejich roadmapa a komunita okolo. Taky je fajn si ověřit, jestli už maj nějaký protokol v chodu nebo jestli jsou jen na papíře. Držím palce v hledání!

104 slov
1 minut čtení
2. 7. 2024
Štěpán Jirásek
Štěpán Jirásek

Jo, v DeFi teď frčí pár nových tokenů, co mají slušný potenciál. Třeba se koukni na tokens jako $ARB (Arbitrum), ten se docela rozjíždí. Pak tady máme i $AAVE, který dává smysl, protože se pořád vyvíjí a má hodně uživatelů. Slyšel jsem i o nějakých novinkách v oblasti stakingu a půjčování, třeba platforms jako Lido nebo Aave V3, ty by mohly být zajímavý.

Hodně sleduju i likviditní pooly, protože to je teď trend. Pokud jde o agregaci, Uniswap V3 nebo 1inch se mi líbí, vypadají slibně. Klíčový faktory jsou určitě tým za projektem, roadmapa, a jak dobře zajišťujou likviditu.

Co se týče analytických nástrojů, doporučuji CoinGecko a DappRadar pro sledování trendů a co se kde děje. Nezapomeň se kouknout na jejich komunity na Twitteru nebo Discordu, tam se často dozvíš víc než z oficiálních stránek. Drž se a zkus investovat opatrně.

141 slov
1.4 minut čtení
9. 1. 2024
Martin Beran
Martin Beran