Nové DeFi tokeny k sledování
V poslední době se v oblasti decentralizovaných financí (DeFi) objevuje spousta nových tokenů a projektů, které by mohly zaujmout investory. Mám na mysli nejen zavedené projekty, ale i ty, které teprve začínají a mohou mít velký potenciál. Rozhodně by mě zajímalo, které nové DeFi tokeny byste doporučili sledovat. Existuje něco, co vám osobně přidalo na hodnotě nebo co vypadá jako zajímavá investice? Jaké jsou aktuálně trendy v DeFi a na co bych měl dávat pozor? Slyšel jsem o několika novinkách, ale nejsem si jistý, co je opravdu slibné. Zajímá mě také, jestli máte zkušenosti s nějakými novými platformami pro půjčování nebo staking, které by mohly být výhodné. Jaké máte názory na tokeny, které se zaměřují na likviditu nebo třeba na agregaci? Rád bych věděl, jaké faktory považujete za klíčové při hodnocení nových projektů. Také by mě zajímalo, zda někdo z vás sleduje konkrétní analytické nástroje nebo weby, které vám pomáhají orientovat se v této rychle se měnící oblasti. Díky předem za jakékoli tipy a rady!