Charts.cz/Fórum/Jaké nové kryptoměny by mohly v roce 2025 udělat velký boom?

Jaké nové kryptoměny by mohly v roce 2025 udělat velký boom?

V poslední době se stále více hovoří o možnostech investic do nových kryptoměn a já bych se chtěl zeptat, co si o tom myslíte vy. Vzhledem k tomu, jak rychle se trh s kryptoměnami vyvíjí, je těžké předpovědět, které altcoiny nebo dokonce zcela nové projekty by mohly získat na popularitě a hodnotě v roce 2025. Slyšel jsem různé názory, že některé nově vznikající projekty mají potenciál zastínit i ty nejznámější kryptoměny jako Bitcoin nebo Ethereum. Jaké konkrétní kryptoměny byste doporučili sledovat? Myslíte, že existují nějaké nové technologie nebo trendy, které by mohly ovlivnit úspěch těchto budoucích projektů? Zajímalo by mě také, zda existují nějaké specifické sektory v rámci blockchainu, které se v poslední době ukázaly jako slibné pro nové investice. Jaké faktory byste brali v úvahu při výběru nových kryptoměn k investici a co si myslíte o riziku spojeném s těmito novými projekty? Je také něco, co bych měl mít na paměti ohledně regulací a legislativy, která by mohla ovlivnit budoucnost těchto kryptoměn? Dejte mi prosím vědět vaše názory a tipy na potenciální hvězdy krypto trhu v roce 2025!

179 slov
1.8 minut čtení
18. 10. 2024
Monika Kočová
Monika Kočová

Takže co se týče nových kryptoměn, co by mohly v roce 2025 udělat boom, já bych určitě sledoval projekty zaměřený na DeFi a NFT. Třeba nějaké nové platformy, co slibujou lepší škálovatelnost nebo nižší poplatky než Ethereum. Hlavně je důležitý sledovat tým za projektem, jejich roadmapu a jak se zapojujou do komunity. Zajímavý je i sektor metaverza, tam by se mohlo objevit dost nových možností.

Riziko je samozřejmě vysoký, zvlášť u těch nových projektů, protože hodně z nich může být jen hype nebo pump and dump. A regulace... to je velký téma. Čím víc se to reguluje, tím víc to může ovlivnit i cenu. Takže bych byl opatrnej a diversifikoval investice. No a hlavně, pořádně si nastudovat, než do něčeho investuješ.

121 slov
1.2 minut čtení
14. 6. 2024
Jindřich Volf
Jindřich Volf

Když se koukám na trh, tak bych určitě doporučil sledovat projekty jako je Solana a Polkadot. Ty mají už teď slušný zázemí a spoustu vývojářů, takže potenciál tu je. Další věc, co se ukazuje jako zajímavá, jsou NFT a metaverse projekty, třeba Decentraland nebo Axie Infinity. To vypadá jako trend, co tady ještě chvíli bude. Co se nových technologií týče, tak decentralizované finance (DeFi) budou asi pořád v kurzu. Nezapomínej na regulace, to může hodně zamíchat kartami. Taky si dej pozor na projekty s reálným užitkem a solidním týmem. Hlavně buď opatrnej s investicema, trh je dost volatilní a riziko ztráty je vysoký.

103 slov
1 minut čtení
11. 1. 2025
Milan Konečný
Milan Konečný