Měli bychom investovat do NFT nebo kryptoměn? Jak to vidíte?
Zajímalo by mě, co si myslíte o investicích do NFT a kryptoměn. V poslední době se o tom hodně mluví, ale já jsem v tom trošku ztracený. Je to vůbec dobrá investice, nebo jde jen o módní vlnu, která brzy opadne? Slyšel jsem, že někteří lidé na tom vydělali spoustu peněz, ale jiní zase přišli o všechno. Jaké máte zkušenosti s těmito digitálními aktivy? Myslíte si, že je lepší investovat do stabilnějších věcí, jako jsou akcie nebo nemovitosti, nebo se vyplatí zkusit štěstí v tomto novém světě NFT a kryptoměn? Měly by být součástí našeho portfolia, nebo je lepší se jim vyhnout? Rád bych slyšel názory těch, kteří se už do toho pustili. Jaké platformy používáte pro nákup a prodej? Je lepší investovat do známějších kryptoměn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo byste doporučili zkusit i méně známé altcoiny? A co NFT – je to skutečně budoucnost umění a sběratelských předmětů, nebo je to jen pomíjivý trend? Jaké máte tipy pro nováčky, kteří by chtěli začít? Jaký je váš názor na rizika spojená s těmito investicemi? Je lepší mít strategii nebo jít do toho naslepo? Vím, že každý má jiný přístup k riziku a investování, ale zajímalo by mě, jak to vidíte vy. Díky za všechny názory!