Je možné dosáhnout pasivního příjmu s minimálními investicemi v DeFi?
Už nějakou dobu se zajímám o decentralizované finance, nebo DeFi, a čím víc o tom čtu, tím víc mě fascinuje, jaké možnosti to nabízí pro lidi, kteří chtějí růst své finance. Ale mám na srdci jednu otázku, která mě trápí. Zajímalo by mě, jestli je vůbec možné dosáhnout pasivního příjmu s minimálními investicemi v DeFi? Mám na mysli malé částky, co si třeba každý měsíc odložím stranou. Myslíte, že s těmito základními prostředky je reálné vybudovat nějaký stabilní příjem bez toho, abych musel hodně riskovat? Jaké strategie byste doporučili pro někoho, kdo teprve začíná a nechce do toho vkládat velké sumy peněz? Existují nějaké konkrétní platformy, které byste doporučili? Nebo třeba projekty, kde se dá investovat i s malým vkladem a přitom mít šanci na slušný výnos? Zajímalo by mě také, jak moc je to celé riskantní. Četl jsem o různých skandálech a hackech, takže mám obavy o bezpečnost svých peněz. Jaký je váš názor na zabezpečení v DeFi? A nakonec, je vůbec možné říct, že pasivní příjem z DeFi může být stejně spolehlivý jako tradiční investice? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti.