Proč investovat do NFT, když už mám akcie?
Zajímalo by mě, proč bych měl zvažovat investice do NFT, když už mám portfolio akcií? Chápu, že akcie jsou tradiční formou investování a historicky přinášejí stabilní výnosy. Avšak s tím, jak se svět financí vyvíjí a nové technologie přicházejí na scénu, začínám mít pocit, že bych měl rozšířit své investiční obzory. Což mě vede k otázce: Jaké jsou vlastně výhody investování do NFT ve srovnání s akciemi? Mám obavy, že NFT může být jen módní trend a bojím se, že bych mohl přijít o peníze. Na druhou stranu jsem slyšel, že NFT mohou přinášet jedinečné příležitosti a nové způsoby diverzifikace portfolia. Jaká je tedy skutečná hodnota NFT a jak se porovnává s tradičními akciemi? Zajímalo by mě také, jaký typ NFT bych měl sledovat – jsou to umělecká díla, herní předměty nebo něco jiného? A co se týče likvidity – je snazší prodat NFT než akcie? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří mají zkušenosti s oběma typy investic. Myslíte si, že investice do NFT dává smysl vedle mých akcií, nebo bych měl zůstat pouze u tradičních investic? Díky za jakékoli tipy či zkušenosti.