Jak moc poroste bitcoin za 5 let?
Zajímalo by mě, jak se vyvíjí bitcoin a co si o tom myslíte. Vím, že cena bitcoinu v poslední době dost kolísá a lidi kolem mě se různě hádají o tom, jestli má smysl do něj investovat. Slyšel jsem názory, že bitcoin bude za pět let na úplně jiné úrovni, ale taky se říká, že bublina může prasknout a všechno spadne dolů. Přemýšlím, jestli je lepší investovat teď nebo počkat, až bude jasnější, kam se to celé vyvíjí. Jak moc si myslíte, že bitcoin poroste během pěti let? Máte nějaké konkrétní předpovědi nebo tipy od odborníků? Co třeba vliv regulací na trh s kryptoměnami? Budou mít nějaký vliv na cenu bitcoinu? A co ekonomické faktory jako inflace nebo krize? Mám pocit, že tenhle trh je hodně nevyzpytatelný. Jaké jsou vaše zkušenosti s investicemi do bitcoinu? Myslíte si, že by se měl brát jako dlouhodobá investice, nebo je to spíš krátkodobá hra? Zajímalo by mě i to, jaké máte názory na budoucnost kryptoměn obecně. Může být bitcoin stále lídrem na trhu nebo se objeví něco nového, co ho překoná? Rád bych slyšel vaše názory a postřehy.