Kdy je nejlepší čas investovat do NFT?
Slyšel jsem toho hodně o investicích do NFT, ale jedna věc mi pořád vrtá hlavou. Kdy vlastně je ten pravý čas do nich vložit peníze? Je to teď, když je trh na vzestupu, nebo by bylo lepší počkat, až se situace uklidní? Co třeba, když jsou ceny v současnosti velmi vysoké? Mám pocit, že je to jako s akciemi, kde se často říká, že nejlepší čas na nákup je tehdy, když je trh nízko. Ale u NFT to může být trochu jinak. Je tu spousta umělců a projektů a já se ptám, jak poznám ten správný moment, kdy je možné investovat a zároveň mít dobrý pocit z toho, že dělám správné rozhodnutí? Jak si vybírat, kdy se podívat na trendy a novinky v této oblasti? Co když zrovna teď vzniká nějaký hit a já na to nenarazím, protože nevím, jestli mám čekat nebo jednat hned? A co ty známé 'skvosty', které se objevují na trhu - vyplatí se investovat do těchto uměleckých děl hned na začátku jejich existence? Nebo je lepší sledovat vývoj a počkat na chladnější hlavy? Pomozte mi pochopit, jestli existují nějaké tipy nebo strategie pro určení toho nejlepšího času pro investice do NFT. Někdo říká, že trh s nimi je extrémně volatilní a jakýkoliv moment může být klíčový. Takže jak to vlastně funguje a co bych měl zvážit před tím, než udělám rozhodnutí o investici?