Jaké jsou top DeFi projekty v roce 2025?
V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a já bych se chtěl zeptat, jaké projekty byste považovali za nejvýznamnější v roce 2025? Slyšel jsem, že DeFi ekosystém roste a vyvíjí se rychlým tempem, ale nějak se v tom ztrácím. Které konkrétní platformy nebo protokoly byste doporučili, pokud uvažuju o investicích do DeFi? Je pravda, že některé projekty, jako například Uniswap nebo Aave, mohou být i za pár let stále na vrcholu, ale co novější projekty? Myslíte si, že by k tomu mohly patřit například nové lending platformy nebo třeba nějaké inovativní AMM (automated market makers)? Jaké máte zkušenosti s těmito projekty? Je důležité sledovat jejich komunity a vývojáře? A co bezpečnostní aspekty těchto projektů? Jak se můžu ujistit, že moje investice jsou chráněny před potenciálními riziky? Zajímalo by mě i to, jakou roli hrají tokeny v rámci těchto projektů a jestli byste doporučili investovat do konkrétních tokenů spojených s DeFi. Jaký je váš názor na budoucnost DeFi jako celku? Bude pokračovat v růstu a přitahovat stále více uživatelů, nebo nás čeká nějaká korekce? Těším se na vaše názory a tipy!