Kdo jsou nejlepší umělci v NFT, na které se mám zaměřit?
V poslední době se stále více mluví o NFTs a o jejich vlivu na art scénu. S tím, jak se digitální umění dostává do popředí zájmu investorů a sběratelů, začínám se ptát, kdo jsou ti nejlepší umělci, na které bych se měl zaměřit. Je jasné, že trh je přeplněný různými jmény a styly, ale jak si vybrat, koho sledovat nebo do koho investovat? Mě zajímají nejen ti nejvíce známí jako Beeple nebo Pak, ale i méně profláklé talenty, kteří by mohli mít potenciál v budoucnu. Jaké jsou trendy v tomto prostoru? Jaký typ umění se prodává nejlépe a co dělá určité umělce tak atraktivními z pohledu investic? Existují nějaké platformy nebo komunity, kde bych mohl objevit nové talenty? Rád bych slyšel názory lidí, kteří mají zkušenosti s nakupováním NFT a mohou doporučit konkrétní jména nebo projekty, které by neměly uniknout mé pozornosti. Je také důležité vědět, zda jsou někteří umělci momentálně na vzestupu a jaký mají vliv na celkový trh. Chtěl bych zjistit i to, jakým způsobem hodnotit umění v digitálním formátu a co hledat při výběru. Jak poznat, že to není jen krátkodobý trend? Každý tip nebo doporučení by mi mohlo velmi pomoci v mé cestě za investicemi do NFT.