Kde najdu informace o nových NFT projektech, co mají velký potenciál?
Už nějakou dobu se zajímám o NFT a v poslední době mě dost baví sledovat nové projekty, které se objevují na trhu. Čím víc o tom čtu, tím víc bych chtěl vědět, kde vlastně najít ty nejčerstvější a nejzajímavější informace. Je jasné, že některé projekty mají velký potenciál, ale jak je rozpoznat dřív, než vyletí do oblak? Zkoušel jsem procházet různé weby a sociální sítě, ale často se mi zdá, že tam je jen spousta šumu a těžko se mi hledá něco opravdu hodnotného. Někdo mi říkal, že by mohl pomoci Discord nebo Reddit, ale nevím, kde začít a koho sledovat. Jaké platformy nebo komunity byste doporučili pro sledování nových NFT projektů? Existují nějaké speciální webovky nebo blogy, které tohle pokrývají? A co třeba YouTube kanály nebo podcasty – nemáte tipy na ty, které se zaměřují na NFT a jsou důvěryhodné? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jaké faktory sledovat při hodnocení potenciálu těchto projektů. Je důležité sledovat tým za projektem? A co jejich roadmapa nebo zapojení komunity? Odpovědi na tyto otázky by mi pomohly lépe pochopit toto rychle se měnící odvětví a především rozšířit mé znalosti o investicích do NFT. Předem díky za jakoukoli radu!