Charts.cz/Fórum/Kde najdu informace o nových NFT projektech, co mají velký potenciál?

Kde najdu informace o nových NFT projektech, co mají velký potenciál?

Už nějakou dobu se zajímám o NFT a v poslední době mě dost baví sledovat nové projekty, které se objevují na trhu. Čím víc o tom čtu, tím víc bych chtěl vědět, kde vlastně najít ty nejčerstvější a nejzajímavější informace. Je jasné, že některé projekty mají velký potenciál, ale jak je rozpoznat dřív, než vyletí do oblak? Zkoušel jsem procházet různé weby a sociální sítě, ale často se mi zdá, že tam je jen spousta šumu a těžko se mi hledá něco opravdu hodnotného. Někdo mi říkal, že by mohl pomoci Discord nebo Reddit, ale nevím, kde začít a koho sledovat. Jaké platformy nebo komunity byste doporučili pro sledování nových NFT projektů? Existují nějaké speciální webovky nebo blogy, které tohle pokrývají? A co třeba YouTube kanály nebo podcasty – nemáte tipy na ty, které se zaměřují na NFT a jsou důvěryhodné? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jaké faktory sledovat při hodnocení potenciálu těchto projektů. Je důležité sledovat tým za projektem? A co jejich roadmapa nebo zapojení komunity? Odpovědi na tyto otázky by mi pomohly lépe pochopit toto rychle se měnící odvětví a především rozšířit mé znalosti o investicích do NFT. Předem díky za jakoukoli radu!

197 slov
2 minut čtení
27. 9. 2023
František Vaculík
František Vaculík

Pokud hledáš čerstvé info o nových NFT projektech s potenciálem, doporučuju začít na Discordu. Tam je spousta komunit zaměřených na NFT, kde se lidé dělí o novinky a tipy. Zkus například vyhledat servery jako Rarity.tools nebo NFT Inspect, tam se často probírají nadcházející projekty. Reddit je taky dobrý, sleduj subreddity jako r/NFT a r/CryptoArt, kde najdeš spoustu diskuzí a doporučení.

Weby jako Opensea nebo Rarity.tools ti pomůžou sledovat trendy a žebříčky popularit – můžeš tak zjistit, co je momentálně v kurzu. Když narazíš na projekt, koukni se na tým za ním, jestli mají nějaké zkušenosti v oboru. Roadmapa projektu je taky důležitá; pokud mají jasný plán, může to naznačovat stabilitu. A zapojení komunity? To je klíčové; pokud je kolem projektu aktivní a pozitivní komunita, může to být dobré znamení.

Na YouTube sleduj kanály jako Coin Bureau nebo Nifty Gateway; často dělají analýzy různých projektů. Podcasty jako The Nifty Show nebo NFT 365 jsou taky fajn pro získání přehledu o novinkách. Hlavně buď opatrný a dělej si vlastní průzkum, než investuješ.

170 slov
1.7 minut čtení
8. 12. 2024
Helena Marková
Helena Marková

Sledování nových NFT projektů a vyhledávání těch s potenciálem může být docela oříšek, ale je pár míst, kde se dá najít užitečné info. Discord komunity jsou skvělým místem pro to, co se děje na scéně. Hledej servery zaměřené na NFT nebo konkrétní projekty – tam často najdeš insider tipy a novinky přímo od autorů. Reddit také není k zahození, subreddity jako r/NFT nebo r/CryptoArt mají aktivní diskuse a můžeš tam narazit na zajímavé projekty nebo názory lidí, co mají zkušenosti.

Co se týče webů, zkuste stránky jako Rarity.tools nebo OpenSea pro sledování trendů a novinek v NFT. A nezapomeň na Twitter – sleduj influencery a projektové účty, hodně toho tam žije. YouTube má taky spoustu kanálů zaměřených na NFT analýzu, třeba The Defiant nebo NFT Now.

Před investováním se mrkni na tým za projektem, jejich zkušenosti a reputaci. Roadmapa je důležitá – ukazuje, kam projekt směřuje a jaký má plán. Zapojující se komunita může být znakem zdravého projektu – sleduj diskuse a reakce lidí. Čím víc informací nasbíráš, tím lépe se orientuješ ve světě NFT a vybereš si projekty s opravdovým potenciálem.

182 slov
1.8 minut čtení
20. 3. 2024
Adam Bartoš
Adam Bartoš