Jak poznat, kdy investovat do DeFi projektů?
V poslední době se hodně mluví o DeFi a já přemýšlím, jak bych měl správně vyhodnotit, kdy do těchto projektů investovat. Je to pořád tak nové a chaotické a občas mám pocit, že je to jako hledat jehlu v kupce sena. Až moc často slyším o tom, jak se někdo dostal k velkým ziskům, ale obávám se, že to je spíš náhoda než nějaká systematická metoda. Jaké faktory bych měl vzít v úvahu? Měl bych sledovat trendy na trhu nebo spíše vývoj konkrétních projektů? Co třeba sledování komunit či diskuzí na sociálních sítích? Je dobré mít nějakého mentora nebo někoho zkušenějšího, kdo by mi pomohl orientovat se v tom množství informací? Chtěl bych vědět, jestli existují nějaké konkrétní ukazatele nebo signály, které by mi mohly napovědět, že je ten správný čas zainvestovat. A jakým způsobem se vůbec dá ověřit důvěryhodnost projektu předtím, než se rozhodnu vložit svoje peníze? Mám strach, že udělám chybu a přijdu o všechno. Jaký je váš názor na tohle téma? Jak jste se rozhodovali vy? Co vám pomohlo udělat správné rozhodnutí?