Mohu používat DeFi bez předchozích zkušeností?
Zajímá mě, jestli je možné začít s DeFi, aniž bych měl jakékoli předchozí zkušenosti s investováním nebo kryptoměnami? V poslední době slyším spoustu lidí mluvit o decentralizovaném financování a o tom, jak může být výhodné, ale zároveň mám pocit, že je to pro mě jako naprostého nováčka docela zastrašující. Myslím tím, kolik různých platforem a projektů tam je. Je mi jasné, že DeFi nabízí různé možnosti, jak vydělat peníze nebo investovat, ale mám obavy, že bych mohl udělat nějakou hloupou chybu nebo úplně nepochopit, jak to funguje. Jaké jsou vaše zkušenosti? Je potřeba mít nějaké technické znalosti nebo dovednosti? Měli byste začít s nějakým základním průvodcem nebo tutoriálem? Jaký je nejlepší způsob, jak se do toho dostat, aby mi to nezpůsobilo zbytečné problémy? A co když narazím na nějaké potíže? Můžu se obrátit na někoho o pomoc, nebo jsou na to nějaké komunity či fóra? Rád bych slyšel názory lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s DeFi a jestli se cítí, že to zvládli i bez předchozího zázemí. Děkuju za každou radu!