Co dělat, když mám pocit, že jsem se stal obětí podvodu při půjčování peněz?
Nedávno jsem se dostal do situace, kdy jsem si vzal půjčku a teď mám pocit, že jsem byl podveden. Když jsem poprvé hledal možnosti, jak získat peníze na pokrytí nečekaných výdajů, narazil jsem na nabídku, která vypadala až příliš dobře na to, aby byla pravdivá. Byly tam sliby nízkých úroků a rychlého schválení. Chvíli jsem váhal, ale nakonec jsem se rozhodl a podepsal smlouvu. Teď mám pocit, že něco není v pořádku. Mám podezření na skryté poplatky a další nesrovnalosti ve smlouvě. Navíc mi přestali odpovídat na e-maily a telefonáty. Mám strach, že jsem naletěl nějakému podvodníkovi. Co bych měl dělat teď? Jak mám zjistit, jestli jde opravdu o podvod? Mám kontaktovat policii nebo nějakou organizaci na ochranu spotřebitelů? Mám si nechat zkontrolovat smlouvu právníkem? Jaké kroky bych měl podniknout k tomu, abych ochránil svoje finance a co nejlépe vyřešil tuto nepříjemnou situaci? Měl bym se snažit o vrácení peněz nebo je lepší to nechat být? Je tu někdo, kdo zažil něco podobného? Jak jste to zvládli?