Kdy je nejlepší čas na nákup Bitcoinu?
V poslední době se hodně mluví o tom, kdy je vlastně ten nejlepší čas nakoupit Bitcoin. Je to teď? Nebo radši počkat na další propad? Mám pocit, že každý, kdo o kryptoměnách alespoň trochu slyšel, už se zamýšlel nad tím, jestli by nebylo rozumné investovat do Bitcoinu v určitém období. Například, co říkáte na to, že trhy jsou momentálně dost volatilní a ceny skáčou nahoru a dolů jako na horské dráze? Je lepší nakupovat, když je cena nízká nebo spíš na vrcholu, kdy máte pocit, že by mohla růst ještě víc? A co technická analýza, má smysl sledovat grafy a snažit se najít ideální moment? Zajímalo by mě také, zda je důležité sledovat zprávy o adopci Bitcoinu velkými společnostmi nebo regulacích ze strany vlád. Myslíte si, že je dobré počkat na nějaké speciální události, které mohou ovlivnit cenu, jako například halving nebo zavedení nových regulací? Taky jsem slyšel o tom, že někteří lidé raději investují pravidelně menší částky namísto toho, aby čekali na ideální okamžik. Jaké máte zkušenosti s těmito strategiemi? Pojďme si o tom promluvit a podělit se o názory. Kdy podle vás nastane ten pravý čas na nákup Bitcoinu?