Jak můžu začít prodávat své znalosti online?
V poslední době mě hodně zajímá myšlenka, jak bych mohl monetizovat své znalosti a dovednosti online. Mám nějaké zkušenosti v oblasti marketingu a digitálních technologií, ale nevím, jak to všechno zabalit do něčeho, co by mohlo přitáhnout lidi a zároveň to prodávat. Myslím si, že dneska je spousta lidí, kteří hledají rady a pomoc, ale jakým způsobem bych měl začít? Co všechno bych si měl připravit, abych mohl efektivně prodávat třeba online kurzy nebo konzultace? Zajímalo by mě, zda je důležité mít vlastní web nebo jestli stačí využít existující platformy jako je Udemy nebo Skillshare. Jaké jsou výhody a nevýhody obou přístupů? A co se týče marketingu, jakým způsobem mohu oslovit potenciální zákazníky? Stačí mít dobré sociální sítě nebo je potřeba investovat do reklamy? Mám pocit, že se v tom trochu ztrácím. Taky bych rád věděl, zda jsou nějaké specifické tipy pro vytváření obsahu, který by lidi zaujal a přiměl je k tomu, aby si koupili právě moje služby. Děkuji za jakékoli rady a tipy!