Kde najdu nejlepší NFT projekty na prodej digitálního umění?
Zajímám se o NFT a digitální umění, ale nevím, kde začít. Vícekrát jsem slyšel o různých tržištích a platformách, kde se prodávají NFT, ale pořád jsem z toho zmatený. Existuje nějaké místo, kde bych mohl najít ty nejlepší projekty nebo umělce, kteří prodávají své dílo jako NFT? Zkoušel jsem pár webů, ale většinou tam bylo jen spousta průměrných věcí a hledám něco opravdu unikátního a kvalitního. Mám pocit, že je těžké se v tom zorientovat, protože trh je tak přeplněný a ne každý projekt má hodnotu. Mohli byste doporučit nějaké dobré zdroje nebo komunity, kde bych mohl objevovat zajímavé NFT, které by stály za investici? Třeba znáte nějaké konkrétní umělce nebo kolekce, které jsou v současnosti populární nebo se ukazují jako slibné? Jaké platformy nebo tržiště byste doporučili pro začátek? A co třeba ceny – jak poznám, jestli je něco za dobrou cenu nebo jestli jsem jen naletěl na něco, co brzy klesne na hodnotě? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na to, kde najít ty nejlepší NFT projekty na prodej digitálního umění.