Jaké ETF fondy se doporučují pro technologie v roce 2025?
Myslím, že se blížíme zajímavému období co se týče investic do technologií. Rok 2025 se zdá být na obzoru a já přemýšlím, jaké ETF fondy by mohly být vhodné pro investice v této oblasti. Technologie se neustále vyvíjejí a já chci mít přehled o tom, které fondy vlastně pokrývají ty nejžhavější trendy. Je jasné, že umělá inteligence, cloudové služby a kybernetická bezpečnost budou hrát klíčovou roli v budoucnosti, ale které konkrétní ETF by mohly těžit z těchto oblastí? Uvažuju také o tom, jestli má smysl diverzifikovat investice do více sektorů skrze ETF, nebo jestli se zaměřit na specializované fondy zaměřené na konkrétní technologie. Zajímalo by mě také, jestli byste doporučili nějaké fondy s nízkými poplatky, protože to může mít velký vliv na celkovou návratnost. Co si myslíte o trendu udržitelnosti v technologiích a jak to ovlivňuje výběr ETF? Budu rád za všechny tipy a rady, které mi pomohou lépe se orientovat v tomto rychle se měnícím trhu. Jaké máte zkušenosti s investováním do technologických ETF v poslední době? Jaké fondy považujete za slibné pro rok 2025?