Mám začít teď investovat do DeFi nebo počkat?
Přemýšlím o tom, jestli je správný čas začít investovat do DeFi. Slyšel jsem, že to může být skvělý způsob, jak vydělat a vytvořit si pasivní příjem, ale zároveň mám obavy z volatility a rizik, které s tím souvisí. Je pravda, že DeFi projekty zažívají obrovský boom, ale co když je to jen dočasné? Měl bych se teď vrhnout do investic nebo raději počkat na stabilnější období? Zjistil jsem, že některé platformy slibují vysoké výnosy, ale jak poznám, které jsou seriózní a které ne? Navíc slyším o různých protokolech a liquidity pools, ale nevím přesně, jak to funguje a zda se vyplatí do toho investovat. Měli byste doporučit nějaké konkrétní projekty nebo strategie pro začátečníky v DeFi? Co si myslíte o rizicích spojených s těmito typy investic? Vím, že trh je momentálně dost dynamický a může se rychle měnit, ale jak mohu posoudit, jestli je teď ten pravý čas? Je lepší mít nějaké zkušenosti s tradičními investicemi před tím, než se pustím do DeFi, nebo to není nutné? Jak dlouho byste doporučili čekat na "lepší časy" a co vlastně takové lepší časy znamená? Díky za všechny názory a tipy!