Které DeFi projekty sledujete v nové sezóně?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, které DeFi projekty byste doporučili sledovat v této nové sezóně. Vím, že DeFi je teď hodně populární a pořád se objevují nové zajímavé projekty, ale jak si vybrat ty správné? Mám pocit, že některé z nich mohou mít velký potenciál, ale také se obávám, že bych mohl narazit na nějaký podvod nebo investici, která nebude stát za to. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s konkrétními projekty. Jaké platformy jsou podle vás nejperspektivnější? Myslíte si, že je lepší investovat do etablovaných projektů jako Uniswap nebo Aave, nebo byste raději zkusili něco novějšího a méně známého? A pokud ano, co vás na těchto nových projektech přitahuje? Sledujete nějaké trendy v oblasti DeFi, které by mohly ovlivnit budoucnost těchto projektů? Taky by mě zajímalo, jestli máte nějaké tipy na to, jak efektivně vyhodnocovat potenciální investice do DeFi. Jaké faktory považujete za klíčové při rozhodování o tom, do čeho investovat? Rád bych slyšel vaše názory a tipy. Děkuji!