Jak zjistím, jestli má NFT nějakou hodnotu?
Zajímalo by mě, jak vlastně poznám, jestli má NFT nějakou hodnotu. Četl jsem, že některá NFT prodávají za miliony, ale co když mám nějaké, které se zdají být úplně bezcenné? Jaké faktory bych měl brát v úvahu, když chci zjistit hodnotu svého NFT? Je to jen o tom, kolik za něj někdo zaplatí, nebo existují nějaké specifické ukazatele, které můžu sledovat? Například, jak důležitá je popularita autora nebo umělce, který to NFT vytvořil? A co třeba rarita - hraje to roli v hodnotě? Zajímalo by mě také, jestli jsou nějaké online nástroje nebo webové stránky, které by mi mohly pomoci zjistit cenu a poptávku po mém NFT na trhu. Mám se také zajímat o historii prodeje podobných NFT? A co komunitní aspekty - zmiňují se lidé o mém NFT nebo se kolem něj netvoří žádná diskuse? Myslím na všechny tyhle věci a chtěl bych se ujistit, že rozumím tomu, jak funguje trh s NFT a jak si mohu ověřit jejich hodnotu. Každý den slyším nové příběhy o tom, jak někdo udělal velký zisk díky prodeji svých digitálních uměleckých děl a já chci vědět, jestli mám také šanci na úspěch s tím svým.