Jak zjistit, které NFT se budou prodávat v roce 2025?
Zajímalo by mě, jak můžu zjistit, které NFT se budou prodávat v roce 2025. Vím, že trh s NFT je hrozně dynamický a že některé projekty získávají na popularitě rychleji než jiné. Slyšel jsem, že někteří lidé sledují trendy na sociálních médiích nebo dokonce investují do projektů podle toho, co se objevuje na platformách jako Twitter nebo Discord. Je to ale opravdu spolehlivý způsob? Jaké faktory bych měl brát v úvahu při hledání těchto potenciálně ziskových NFT? Měl bych se zaměřit na umělce, kteří mají silnou základnu fanoušků, nebo spíše sledovat inovativní technologie za projekty? A co market place jako OpenSea nebo Rarible? Jak mohou ovlivnit poptávku po určitých druzích NFT? Hrozně mě zajímá, jestli existují nějaké nástroje nebo weby, které by mi mohly pomoci analyzovat trh a předpovídat budoucí trendy. Myslíte si, že je také důležité sledovat, co dělají velcí investoři nebo celebrity v této oblasti? Jak velkou roli hraje marketing a hype kolem jednotlivých projektů? Rád bych slyšel názory lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s investicemi do NFT a jak se na to dívají do budoucna. Co si myslíte? Je možné skutečně předpovědět, co bude mít hodnotu za pár let, nebo je to spíše loterie?